Iets regelen? Mijn BghU of 088 - 0640200

Veelgestelde vragen

Wanneer krijg ik mijn belastingaanslag?

In de eerste maanden van het jaar zal BghU de meeste belastingaanslagen gaan versturen. Deze aanslagen versturen we in plukjes, per post en via Mijn Overheid (voor degene die heeft aangegeven de aanslag digitaal te willen ontvangen).

Een aanzienlijk deel van de huurders van woningen zullen de laatste zaterdag van januari de gecombineerde aanslag met de gemeentelijke lasten en waterschapslasten ontvangen. Een groot deel van de eigenaren van woningen en huurders van woningen en/of bedrijfsruimten zullen of de laatste twee zaterdagen van februari de gecombineerde aanslagen van de gemeente en het waterschap ontvangen.

Klanten die op deze momenten geen aanslag hebben ontvangen kunnen de aanslag later in het jaar verwachten. BghU verstuurt het hele jaar door aanslagen. Deze laten wij iedere laatste zaterdag van de maand bezorgen. Zowel met de post als via Mijn Overheid.

Nog geen aanslag ontvangen, maar heeft u deze wel nodig voor de Belastingdienst? Voor de aangifte inkomstenbelasting heeft u de aanslag van het voorgaande belastingjaar nodig. Deze kunt u raadplegen en downloaden in Mijn BghU.

Op onze website kunt u - per belastingsoort - allerlei informatie over uw aanslag vinden. Ook kunt u in ons digitale loket Mijn BghU een automatische incasso afgeven, een taxatieverslag inzien, een kwijtscheldingsformulier aanvragen of bezwaar maken tegen de aanslag. Wij vragen u bij het inloggen om uw telefoonnummer en e-mailadres, om het contact tussen u en de BghU te vergemakkelijken. Niet voor andere doeleinden.

 

  • Ik heb een vraag over mijn belastingaanslag

  • Mijn WOZ-waarde nodig voor de belastingaangifte

Niet gevonden wat u zocht?

Wellicht geeft onderstaande zoekbalk antwoord op uw vraag. Mocht deze ook geen uitkomst bieden, neem dan contact met ons op.