Iets regelen? Mijn BghU of 088 - 0640200

Nieuws

Vragen over uw WOZ-waarde?

Bent u huiseigenaar? Dan ontvangt u binnenkort uw lokale belastingaanslag. Op dit aanslagbiljet vindt u ook uw WOZ-waarde. Dit is de waarde van uw woning en hier moet u belasting over betalen. In de media wordt over de hoogte van de belasting veel gezegd. De VNG (vereniging Nederlandse Gemeenten) legt aan de hand van onderstaand filmpje uit hoe de WOZ-waarde wordt bepaald en waar dit belastinggeld aan wordt besteed.

Het kan zijn dat u het niet eens bent met de hoogte van de WOZ-waarde. Neemt u dan contact op met een van onze taxateurs. Op uw aanslagbiljet vindt u een persoonlijke QR-code waarmee u heel gemakkelijk een afspraak kunt maken. Samen bespreekt u hoe de waarde is bepaald en of deze klopt. Mocht er een aanpassing nodig zijn dan wordt dit direct verwerkt.

Bent u het nog steeds niet eens? Dan maakt u heel makkelijk en snel zelf bezwaar. Dit doet u door uw persoonlijke QR-code te scannen of via ons digitaal loket Mijn BghU. De taxateur kan u tijdens het gesprek hier ook meer over vertellen. Of kijk voor meer informatie op onze website www.bghu.nl/bezwaar.

 

Terug naar overzicht